Amu je ve škole obdivovaná dívka, a ostatní se jí i trochu bojí. A tak jednoho dne, než usne, se pomodlí, aby to všechno skončilo, aby ji všichni brali jako normální dívku, což ve skutečnosti ona je. Druhý den ráno se probudí a vedle ní jsou tři...

Film-vice

Amu Hinaromi je velmi stydlivá dívka, která ale tuhle svoji vlastnost vůbec nedává na jevo. Paradoxně se zdá, že je skvělá, i když jistým způsobem bezcitná. Pokaždé, když se něco děje, snaží se reagovat tak, jako by jí to vůbec nezajímalo: když se jí někdo líbí, je k němu chladná atd.

Sama v sobě se nevyzná a proto si jednoho večera přála změnit se. Když se ráno brobudila uviděla u sebe v postely tři vajíčka: červené, modré a zelené. Nevěděla co si má s nima počít a tak si je vzala s sebou do školy. U školy spatří "Ochránce" děti, které se starají o studenty a chrání je. Už od začátku se jí jeden z nich zalíbil, blonďák jménem "princ" Tadase.

On si jako první všimne, že Amu má v tašce vajíčka, a když si s ní chtěl promluvit, ona jako obvykle, když nastala taková situace, ho odpálkovala. Potom jde na velkou schůzi školy a sedla si. Najednou, když Tadase měl svůj proslov jí někdo říkal, jen ať je upřímná. Amu, aniž by chtěla, vyskočí, zvedne ruku a řekne, že se omlouvá, že ve skutečnosti ho má ráda. Když si uvědomila co udělala utekla od tamtut rychle pryč. Když ale běžela a přemýšlela nad tím co se stalo, spadla do jámy u nějaké stavby. Nikdo není v okolí a Amu se bojí, že se nedostane ven.

V tom ale z její tašky vyskočí červené vajíčko, pukne a vyleze z něj malá, růžová, chibi postavička, která jí řekne ať vyletí. Amu nechápavě koukala a najednou se vznesla, ale až moc. Přistála na konstrukci ve velké výšce. Rychle se něčeho chytla a začala panikařit. V tom se před ní objevil podivný chlapík s kočičíma ušima. Ten jí dvě zbývající vajíčka vzal, a když se chystal odejít Amu si uvědomila, že je musí zachránit. Rozběhla se a skočí na něj, vajíčka potom začala padat dolů a Amu se je snažila chytit…

Chytila je, ale padala s nimi. Malá růžová chibi po ní chce, aby znovu letěla. Amu má pocit, že to nedokáže, ale pak si vzpomene, jak si přála změnit se. V tom k ní přiletí zámek, který ten ušatý ukradl před tím někde jinde. Amu se úplně promění a náš roztomilý ušák to (na pomoc přijde ještě Tadase) vzdá.