Veronica Marsová je pravou rukou svého otce, los angelského 'soukromého očka' Keitha Marse, který dříve býval šerifem. Potom se ale v městečku odehrála vražda Veroničiny nejlepší kamarádky, dcery jedné z nejbohatších rodin - Lilly Kaneové. Šerif...

Film-vice

NĚCO MÁLO O POSTAVÁCH.

VERONICA MARSOVÁ (KRISTEN BILL)
Veronica patřila kdysi mezi oblíbence, chodila s nejkrásnějším klukem ve škole a byla dcera respektovanéhó šerifa. To vše se změnilo 2. října 2003 - tu noc byla zavražděná její nejlepší kamarádka Lilly Kaneová.

KEITH MARS (ENRICO COLANTONI)
Keith Mars, otec Veronicy, byl v Neptune respektovaným šerifem. Po vraždě Lilly Kaneové si však vzal na mušku jejího otce, softwarového milionáře Jakea Kanea, díky jehož společnosti je Neptune tak zámožné. Když se později k vraždě přiznal Abel Koontz, Keith začal být považován za neschopného. Stálo ho to jeho práci, jeho ženu a respekt místních obyvatel. Ted vede svou vlastní vyšetřovací praxi, ve které mu pomáhá Veronica.

WALLACE FENNEL (PERCY DAGGS III)
Wallace se s Veronicou poznali, když odřezávala kobercovou lepící pásku, kterou byl připoután ke stožáru na nádvoří školy. Jak se tam dostal? Protože zavolal policii, když místní motorkářský gang ukradl věci z obchodu, kde pracoval.

DUNCAN KANE (TEDDY DUNN)
Duncan Kane je syn Jakea Kanea, Neptuneské verze Billa Gatese, a Celesty Kaneové. Byl také bratrem Lilly a kdysi i přítelem Veronicy.

LOGAN ECHOLLS (JASON DOHRING)
Jak řekla Veronica: Každá škola má své příslovečné maniakální pako - on je náš. Je synem filmové hvězdy, Aarona Echollse. Je nejlepším přtelem Duncana a chodíval s Lilly, než zemřela.

ELI "WEEVIL" NAVARO (FRANCIS CAPRA)
Weevil je vůdcem PCH Bike Club (motorkářské bandy). Ale nenechte se zmást jeho špatnou pověstí, v podstatě je to kladas.

LILIAN "LILY" KANEOVÁ (AMANDA SEYFRIED)
Lilly byla nejlepší kamarádka Veronicy, sestra Duncana a přítelkyně Logana. 3. října 2003 byla nalezena zavražděna u bazénu rezidence Kaneových.

JACK KANE
Otec Lilly a majitel softwarové firmy vydělávající milióny - tudíž vlivný člověk. Keith vždy věřil, že Kaneovi mají se smrtí své dcery něco společného a Jake byl první na seznamu.

CELESTE KANEOVÁ
Matka Lilly. Veronicu nikdy neměla ráda a své dceři zakázovala se s ní stýkat.

DICK CASABLANCAS (RYAN HANSEN)
Kamarád duncana a Logana.Je bratren Cassidyho Casablancase.Je to takový školní frajer a rváč.

CASSIDY CASABLANCAS (KYLLE GARNER)
Kamarádi z něj mají legraci!a je to bratr Dicka Casablancase.

JACKIE COOK (TESSA THOMPSON)
Je do ní zamilovaný Wallace :)Udělala si nehezkou legraci z Veronicy Mars!

ZÁSTUPCE LEO (MAX GREENFIELD)
Leo je novým zástupcem šerifa v Neptune. Když se s nim Veronica potkala poprvé, využila jeho dobroty ve svůj prospěch a jeho za to málem vyhodili. Ovšem Veronica má pro něj slabost.

CINDY "MAC" MACKENZIOVÁ (TINA MAJORINO)
Mac je jedna z mála Veroničiných kamarádek v Neptune. Také ne moc oblíbená, ale na co popularita, když dobře ovládá počítače a nemá zábrany je využívat pro vlastní dobro. A naštěstí pro Veronicu jí ráda pomůže.

PARKER LEE (JULISA GONZALO)
Parker se v seriálu objevila poprvé v první epizodě třetí řady seriálu. Parker je zezačátku povrchní a střídá kluky v posteli ,ale po tom co se stane objetí série znásilnění se změní a bude s Veronikou dobrou kamarádkou.Parker bude chodit s Loganem ,ale po tom co Logan zmlátí Pizze proto že si myslí že pusil na svět video jak spolu mají intymnosti v posteli.Rozejde se sním proto že si myslí že Veronicu pořád Miluje což má v podstaě pravdu..

MEG MANNINGOVÁ
Meg je jedna z mála populárních dívek v Neptune High, co má Veronicu ráda. Na oplátku ji Veronica pomohla s jejím problémem