O největší námořní katastrofě v historii toho bylo napsáno a natočeno, ba i namluveno moc a moc. Bylo vyřčeno mnoho odvážných teorií o tom, jak to vlastně všechno bylo. Spisovatelé, badatelé, odborníci i fantastové tvrdili, že právě ta jejich...

Film-vice

Divadelní hra, jejíž Děj se odehrává na lodi Glacier (Ledovec), na které se plaví 3 padouši: kapitán Morgan (Oldřich Navrátil), ze kterého se vyklube gay, maďarský důstojník Zoltán Pálfy - Esterházy(František Ringo Čech) a Řek Aristoteles Chobodydes(Ota Jirák), kteří za účelem zisku chtějí nabourat Ledovcem do Titaniku, který je pak doveze do Ameriky, a kde dostanou peníze za pojištěný Glacier, ale netuší co je čeká.

Na lodi je také erotomanka Susan Muchová(Sabina Hánová), snoubenka pana Chobodydese, stíhaný Číňan Ti Ti(Jiří Langmajer), žena pana Chobodydese(Bára Štěpánová), která jej hledá, aby se mu pomstila. Pak můžeme vidět bohatou paní Wilmu Dabrowskou(Eva Brožková) s jejím synáčkem(Mojmír Maděrič), který trpí počuráváním se a také chronickou blbostí. Na konci hry se na palubě objeví Čech, trosečník (Ivo Pešák)