Nový pořad Vladimíra Hrona, který se natáčí v pražském divadle Radka Brzobohatého, se inspiroval v prostředí kabaretu a velkých slavných amerických show.V pořadu se bude stejně jako v kabaretu hlavně zpívat. „V Česku v současné době chybí zejména...

Film-vice

Unikátní zábavný pořad uvidíte každou neděli a pátek od 20:30 na televizi RELAX. Nový pořad Vladimíra Hrona, který se natáčí v pražském divadle Radka Brzobohatého se inspiroval v prostředí kabaretu a velkých slavných amerických show.V pořadu se bude stejně jako v kabaretu hlavně zpívat. „V Česku v současné době chybí zejména večery ve společnosti slavných písní, plné smíchu a zábavy. Diskuzních pořadů už bylo dost, všichni jsou z nich unavení.“ Do pořadu bude zvát vždy tři známé osobnosti - zpěváky, herce a další umělce, kteří mají ke kabaretu co říci. Očekávat se od nich bude samozřejmě, že se do kabaretu zapojí a také vystřihnou nějakou pěknou scénku.

Do prvních dvou dílů zavítal Karel Štědrý, Josef Zíma, Wabi Daněk, Ewa Farna, Livie Kuchařová, Vendula Příhodová nebo Patrola Šlapeto.

Nyní je natočeno již více jak 30 epizod. V show se vystřídali slavné tváře české popové scény, úspěšní herci, i řečníci.

Nový pořad Vladimíra Hrona, který se natáčí v pražském divadle Radka Brzobohatého, se inspiroval v prostředí kabaretu a velkých slavných amerických show.V pořadu se bude stejně jako v kabaretu hlavně zpívat. „V Česku v současné době chybí zejména večery ve společnosti slavných písní, plné smíchu a zábavy. Diskuzních pořadů už bylo dost, všichni jsou z nich unavení." Do pořadu bude zvát vždy tři známé osobnosti - zpěváky, herce a další umělce, kteří mají ke kabaretu co říci. Očekávat se od nich bude samozřejmě, že se do kabaretu zapojí a také vystřihnou nějakou pěknou scénku.