Návrat kráľov
Typ:
film
Žánr:
reality tv, tv film
Délka:
105 min
Země:
Slovensko, 2011

Film-vice

Slovenská TV Joj vysílala zajímavý speciál Návrat kráľov, v němž se ohlédla za tím nejlepším, nejhorším a nejkurióznějším, co přinesly slovenské reality show za uplynulých 8 let. Nechyběly tak klíčové momenty z VyVolených, Dievča za milión, Miliónového tanca, Vyvolené, Farmára a Česko Slovensko má talent.

Pořad moderoval Fedor Flašík, pro nějž to byla první zkušenost s moderováním v televizi. Naštěstí to zachraňoval doprovodný komentář Michala Hudáka.

Kromě zavzpomínání na kdysi oblíbené reality show se štáb pořadu vypravil s kamerou na návštěvu některých jejich „hrdinů“, například za „hamblivou inženierkou“ Zuzkou (Farmár hľadá ženu), Desperadem (VyVolení 1), Zuzanou Panczovou a Lucií Uličnou (Dievča za milión), Braňem a Norou Mojsejovými (Mojsejovci), Ivanem Kandráčem (hvězdná pěchota Česko Slovenská SuperStar) a Jozefem Pátrovičem (Česko Slovensko má talent, Talentmánia).

Nejlepší ovšem přišlo na samotný konec, kde pořad zhodnotil osud všech vítězů a co udělali se svými výhrami: Linda Drevenková, Erik Lakatošovie, Vladko Dobrovodský (VyVolení), Katka Koščová, Peter Cmorík, Vierka Berkyová, Martin Chodúr (SuperStar), Pavol Petrík (Mojsejovci), Daniela Edlingerová (Miliónový tanec), Karin Olasová (Dievča za milión), Richard Tkáč (Big Brother), Old School Brothers (Slovensko má talent) a Dae Men (ČSMT).