Volné pokračování seriálu ,,the suite life of zack and cody". Zack (Dylan Sprouse) a Cody (Cole Sprouse) znovu prožívají spoustu zvláštních a zábavných situací, ale tentokrát na palubě lodi SS Tipton, kde chodí také do školy a spí zde v...

Film-vice

Tentokrát spolu Zack a Cody nemají společný pokoj. Cody má nového spolubydlícího Woodyho(Matthew Timmons). Ze začátku si myslí, že to s ním nevydrží, ale pak se z nich stanou kamarádi. Zack měl bydlet s dívkou jménem Baily(Debby Ryan), která se převlékla za kluka, aby mohla zůstat na lodi, protože už nejsou volná místa u dívek na pokojích. Nikdo neví, že je dívka, ale Zack to po chvíli zjistí a ostatní také. Chtějí ji vyhodit, ale London se chlubí, že nemá spolubydlící a tak se k ní nastěhuje Baily. London to nechce, ale stanou se z nich skvělé kamarádky.

Jelikož Zack utratil všechny svoje i Codyho peníze, musejí oba pracovat na lodi. Cody roznáší ručníky a Zack pracuje na baru.

Cody je velice zamilovám do Baily, která to netuší. Má 6-timěsíční plán, podle kterého se řídí, jak sbalit Baily. Vždycky se mu to nepodaří, ale nakonec v 2.sezóně spolu začnou chodit. Zack nemá spolubydlícího, ale ve 2.sezóně přijede kluk jménem Marcus(Doc Shaw), kterým se jím stane.

Ostatní zjistí, že Marcus byl jako malý známá hvěda a on kvůli tomu přijel sem, kde ho nikdo nezná, ale když zjistí, že už to ostatní vědí, chce odjet zpět. Naštěstí je tu Zack, který se stal jeho dobrým kamarádem a naučí ho věcem, které jako známá osobnost nemohl dělat. Stal se z něj normální kluk.